Tietoa palvelusta

Työmatkalaskuri tuottaa työnantajalle tietoa toimipaikoittain henkilöstön työmatkojen hiilidioksidipäästöistä, nykyisestä kulkumuotojakaumasta sekä sen muutospotentiaalista.

Työntekijälle laskuri tarjoaa kanavan antaa työnantajalle työmatkaliikkumiseen liittyvää palautetta sekä kertoo, millainen liikkujatyyppi hän on työmatkoillaan. Lisäksi työntekijä saa vinkkejä viisaaseen liikkumiseen.

Kyselyn tuloksia käsitellään siten, etteivät yksittäisen henkilön vastaukset ole tunnistettavissa. Tilaa kyselyn tulokset sähköpostiisi, jos haluat tarkastella niitä myöhemmin. Antamaasi sähköpostiosoitteeseen lähetetään HSL:n asiakaskirjeitä, jos annat siihen luvan.

Tuetut selaimet
  • Chrome 56
  • Firefox 51
  • Internet Explorer 11
  • Microsoft Edge

Käyttöehdot

Työnantaja, ota yhteyttä

Työmatkalaskurin avulla saat konkreettista tietoa työntekijöidenne työmatkoista ja niihin liittyvistä tarpeista sekä keinoista, joilla voitte muuttaa niitä kestävämmiksi. Kestävä liikkuminen tuo kustannussäästöjä, parantaa työntekijöiden työhyvinvointia ja työssä jaksamista, pienentää työpaikan hiilijalanjälkeä ja tukee ympäristö- ja yhteiskuntavastuullisuutta.

Laskurin demossa näet, millaisia kysymyksiä laskuri sisältää. Kysymykset 1-7 ovat kyselyssä aina mukana. Niiden jälkeen tulevat kysymykset ovat valinnaisia, joista voit valita haluamasi. Viimeisellä sivulla kyselyssä on aina taustatietokysymykset.

Voit rekisteröityä ja kirjautua sisään alla olevasta osiosta. Jos sinulla on Työmatkalaskurista kysyttävää, olethan meihin yhteydessä: yritysmyynti@hsl.fi.